Skincare Routine Before Makeup

Sebelum ni I ada kongsi pelbagai versi skincare routine I dekat blog, kali ni I kongsi pula secara video di IGTV I. Kalau korang nak tengok cara I apply skincare sebelum makeup boleh la singgah Instagram I @/shesyeeraa atau tekan je LINK NI untuk tengok IGTV tersebut. Sambil tu follow la sekali. Insya Allah next video I share skincare I sebelum tidur pula dan skincare masa malas. Plan tu dah ada nak shoot video entah bila hahahah jadi stay tune!



Korang boleh juga baca review produk-produk yang I guna dalam video tersebut dalam blog I sebab semua I dah buat review. Guna je Search Box dekat sebelah ni untuk cari okay.





Post a comment

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.