Kaitlifestyle Giveaway Menang RM100

Hai korang. Dah lama rasanya I tak buat giveaway. I memang suka buat giveaway tapi selalunya tak cukup masa. Nak cari bloglist baru pun I tak sempat buat hahaha jadi I plan nak buat bloglist baru bila dah tukar baju blog yang baru la. Kita sabar je tunggu settle benda satu-satu.


Kali ni giveaway I tak buat dekat blog tapi dekat instagram. Giveaway best boleh menang RM100 e-voucher. Banyak tau RM100 tu. Macam-macam boleh beli. Cara nak memang pun mudah saja. Giveaway kali ni dibawakan khas oleh Kaitlifestylestore. Kalau korang pergi singgah instagram @/kaitlifestylestore nidia ada jual pelbagai jenis makanan sihat, natural dan organic. Makanan baby yang sihat pun ada. Antara produk yang ada di website dia yang I suka sangat adalah chia seed, raisins, quinoa dan pelbagai jenis vegan and healthy food.



Boleh tengok gambar bawah ni antara produk yang I dah cuba. Semua sedap dan of course menyihatkan. Favourite I, Roasted Cashew Honey. Memang sedap jadi kudapan bila menaip blog ni. I pun ada buat unboxing di IGTV jadi jemput la tengok produk yang menarik. Boleh klik SINI okay | Shesyeeraa X Kaitlifestyle





Kalau korang nak join boleh follow step dibawah:
1. Follow instagram @/kaitlifestylestore dan instagram I, @/shesyeeraa
2. Komen di mana-mana gambar di instagram @/kaitlifestylestore dan tag I serta dua lagi kawan korang.
3. Tunggu I umumkan pemenang.


Senang kan! Jum la join ramai-ramai.

2 comments

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.