Kenapa Iklan Adsense Tak Keluar

Kenapa iklan Adsense I tak keluar juga walaupun Adsense dah lama approve. Yes pening I nak settlekan Adsense ni walaupun ini bukan kali pertama I apply Adsense. Bila check blog masih juga tak keluar iklan sampai I dah tak tahu nak buat apa. Bila check semula email betul la blog I dah approve Adsense jadi iklan tu tunggu apa lagi yang tak keluar-keluar lagi tu.

Last-last cara yag I cuba, delete gadget Adsense yang ada di layout blog. Kemudian add semula gadget tersebut di bahagian yang korang nak. Lepas save, I check blog yeayyyy! Iklan dah keluar. Finally! Dah lama tau tak I pening-pening lalat sesorang tak tau cara nak keluarkan iklan tu. Macam tu je caranya. 





Kalau korang singgah di blog I jangan lupa tolong klik iklan yang ada okay.

Post a comment

Latest Instagrams

© Airah Syahirah. Design by Fearne.